La Botanica

Boka nu

Aktiviteter


Upplev våra roliga aktiviteter.

GameZone

Unika arkadspel för alla. Utforska klassiker och moderna favoriter i vår GameZone. Upplev adrenalinkickar och roliga utmaningar.

Bowling

Unika bowlingupplevelser för alla. Njut av fartfylld bowling, exklusiva miljöer och privat evenemang. Boka ditt äventyr idag!

Minigolf

Upptäck våra 16 minigolfbanor! Utmanande och roligt för alla åldrar.

Smart Darts

Upplev det autentiska dart-spelet i vår exklusiva och inbjudande atmosfär. Med våra High Tech Darts erbjuds du äkta darttavlor och pilar utan spår av kamerateknik, för en ren och otvungen känsla av klassiskt dartspel.

En tidlös underhållning i en miljö där tradition möter elegans.

Radiobilar

Accelerera in i glädjen med våra eldrivna radiobilar, lämpliga för alla åldrar.

En oemotståndlig aktivitet som lockar fram leendet hos både vuxna och barn, där hastigheten och spänningen engagerar alla generationer.

Shuffleboard

Utforska vår Shuffleboard – en elegant syntes av curling och boule.

Här möts spänning och finesse, garanterat att framkalla skratt och förtjusning oavsett din skicklighetsnivå. En upplevelse där varje drag räknas, och varje ögonblick glittrar av spännande möjligheter.

Biljard

Mät krafter med vännerna över en sofistikerad omgång biljard i vår estetiskt tilltalande och livfulla miljö.

Varje stöt är en möjlighet, varje spel en ny erfarenhet. Elegant, engagerande, exklusivt – Biljard på hos oss på La Botanica är mer än bara ett spel, det är en upplevelse i stil.

Barnkalas

Fira ett fantastiskt barnkalas fyllt med glädje och stil på La Botanica! I en magisk atmosfär erbjuder vi en oförglömlig dag med sprudlande lek, delikat mat och oförstörd skoj för barn upp till 12 år.

Tre- & Femkamper

Dyk in i en virvel av adrenalinfylld glädje med våra unika Tre- och Femkamper!

Oavsett om det gäller ett företagsevent, en sprakande svensexa, en oförglömlig möhippa eller ett helvilt kompisgäng – välj mellan vårt spännande 3-kamp eller actionpackade 5-kamp!

Dessa dynamiska utmaningar är perfekt designade för en dag där pulsen stiger, skratten ekar och minnena skapas i en rasande fart!

Förbered er för en oförglömlig julupplevelse på vår restaurang! Boka ditt bord nu och låt oss skapa magiska stunder tillsammans boka ditt bord nu och låt oss göra julen minnesvärd för er.

Boka Julbord redan nu